The smart Trick of αναπτυξιακα προγραμματα That Nobody is Discussing

•Σχέδιο λειτουργίας: το σχέδιο λειτουργίας περιλαμβάνει εκτενή περιγραφή των προμηθευτών, το πρόγραμμα προμηθειών, θέματα παράδοσης των προϊόντων, τη διαθεσιμότητα των πρώτων υλών, την κοστολόγηση, την περιγραφή των εγκαταστάσεων της επιχείρησης και τους ανθρώπινους πόρους.

* Πάγωμα επιχειρηματικών δανείων (ΤΕΜΠΜΕ κλπ.) - Τροποποιήσεις όρων δανειακών συμβάσεων Περισσότερα >>

Αν μπαίνετε στο χώρο μιας καθιερωμένης αγοράς, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα με όλους τους ανταγωνιστές σας και να εξηγήσετε το πως σκοπεύετε να κάνετε τη διαφορά.

Άυλα αγορά / κατασκευή, Άυλα χρήση (αποσβέσεις/συνδρομές)

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε ενδεχόμενες αλλαγές στο κοινό που στοχεύετε για τα επόμενα χρόνια.

Πόσα χρήματα χρειάζεται  να επενδύσεις πριν είσαι έτοιμος/η  να πουλήσεις;

– Αναζήτηση προμηθευτών και βέλτιστων λύσεων : Ερευνούμε την αγορά, διαπραγματευόμαστε με τους προμηθευτές για την καλύτερη τιμή και την βέλτιστη ποιότητα.

Πώς όμως μπορείς να αξιολογήσεις μια επιχειρηματική ιδέα και να καταλάβεις αν μπορεί να είναι βιώσιμη?

Η χρήση του μπορεί να είναι είτε ιδιωτική, είτε για την κάλυψη τραπεζικών απαιτήσεων είτε για την συνοδεία επενδυτικής πρότασης. 

Επίσης, περιγράψτε νέα προϊόντα που θα λανσάρετε στο κοντινό μέλλον, καθώς και όποια πνευματική ιδιοκτησία κατέχετε. Περιγράψτε το πως αυτά θα αυξήσουν το κέρδος σας.

Ο ισολογισμός δείχνει την καθαρή θέση μιας επιχείρησης. Στη μια πλευρά θα δείτε όλα τα αγαθά που έχει μια επιχείρηση (ενεργητικό) και από την άλλη πλευρά θα δείτε τις υποχρεώσεις της επιχείρησης (παθητικό).

Καθορίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται κάτι check here παραπάνω από χρήματα και όνειρα για να πετύχει. Χρειάζεται όραμα, σωστή οργάνωση και προγραμματισμό των μελλοντικών της ενεργειών πριν την προλάβουν τα γεγονότα.Το Επιχειρηματικό Σχέδιο είναι έναεμπεριστατωμένο έγγραφο, που περιγράφειμια συγκεκριμένη μελλοντική δραστηριότητα της επιχείρησης, σε ένασυγκεκριμένο χρονικόδιάστημα.

Οικονομολόγος, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση των Επιχειρήσεων-Επιχειρηματικότητα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *